Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Termék/Kategoriák
Tongwei Napelem panel TWMND-54HS425W N-type 425W fekete keret
31.391 Ft (24.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tongwei Napelem panel TWMND-54HS425W N-type 425W fekete keret

31.391 Ft (24.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Tongwei Solar
Cikkszám: TWMND-54HS-425W
Elérhetőség: 100 db raktáron
Szállítási díj: 13.000 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 27.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Tongwei Solar Co., Ltd.- ről

A Tongwei 3 első osztályú nemzeti PV-technológiai K+F központot hozott létre, és ipari szakértők által vezetett tudományos kutatási és technológiai csoportokat hozott létre, és azon dolgozik, hogy elmélyítse az ipar és az egyetemek közötti kutatási együttműködést az egyetemekkel és kutatóintézetekkel itthon és külföldön. A Tongwei a csúcstechnológiákra összpontosít, és önállóan fejlesztette ki az iparág első 1GW-os 210 mm-es TNC tömeggyártó vonalát és az első nagyméretű, fejlett fémesítési tesztvonalat, valamint kísérleti tesztvonalakat fejlesztett ki új cellákhoz és főáramú modultechnológiákhoz. A Tongwei a folyamatos innováció révén lendületet ad az iparág fejlődésének.

A Tongwei PV Technology System az új technológiák és új termékek (mint például a TNC és a HJT) K+F és tömeggyártására összpontosított, hogy tovább fokozza a több generációt átfogó és élvonalbeli technológiák (beleértve a HBC, a perovszkit, a laminált cellák/modulok, a PV+energiatárolás és más technológiák) K+F-jét és fejlesztését az iparágban. A jövőben a Tongwei folytatja a technológiai innovációban rejlő erősségeinek konszolidálását, tovább fokozza általános versenyképességünket. A Tongwei hatékony és kiváló minőségű termékeket biztosít az upstream és downstream partnerek számára, ugyanakkor hozzájárul a zöld energia fejlesztéséhez és a PV-ipar fenntartható új ökológiájának kiépítéséhez.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.